Jeroen Geurst

Jeroen Geurst (*1960) is in 1986 afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Hij is sinds 1984 architect en partner bij Geurst & Schulze architecten in Den Haag.

Naast zijn werk bij Geurst & Schulze architecten is hij als docent verbonden aan onder andere de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam en geeft hij lezingen op symposia en verschillende architectuuropleidingen in binnen- en buitenland, waaronder de Mackintosh School of Architecture Glasgow en de University of Dundee. Tevens is hij bestuurslid bij Platform STAD Den Haag.

Van zijn hand zijn diverse publicaties verschenen, waaronder het boek over het oeuvre van de architect L.C. van der Vlugt, essays over baksteen en het boek over de militaire begraafplaatsen van de Eerste Wereldoorlog van de architect Sir Edwin Lutyens.

download cv

Rens Schulze

Rens Schulze (*1960) is in 1986 afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Hij is sinds 1984 architect en partner bij Geurst & Schulze architecten in Den Haag.

Naast zijn betrokkenheid bij Geurst & Schulze architecten was hij als docent verbonden aan onder andere de Academies van Bouwkunst in Amsterdam, Rotterdam en TU Delft en is hij lid van diverse adviescommissies en jury’s. Sinds 2014 is hij voorzitter van de Welstandscommissie Den Haag.

download cv