3 november 2021

Wijziging directie Geurst & Schulze architecten

Wij zijn verheugd u op de hoogte te brengen van een wijziging in de directie van ons bureau:

Deze zomer zijn Frans Bochanen en Petra Sejkorová als nieuwe associate partners toegetreden tot de directie van Geurst & Schulze architecten. Samen met Jeroen Geurst en Rens Schulze zullen zij leiding gaan geven aan de groeiende portefeuille van het bureau in Nederland en België.

Frans Bochanen (1986) heeft zich als projectarchitect binnen het bureau bewezen en is onder meer verantwoordelijk voor de school Land van Nu in Antwerpen. Op het moment heeft hij behalve twee woontorens in Den Haag onder meer een VMBO-school in Schoonhoven onder zijn hoede.

Petra Sejkorová (1986) was nauw betrokken bij het poortgebouw in Houthaven Amsterdam en is nu projectarchitect van onder andere twee woontorens in Haarlem, de restauratie van het Blauwhuis in Schiedam en het deelplan G11-12 in Leidsche Rijn Centrum.

Geurst & Schulze architecten heeft in de afgelopen 35 jaar naam gemaakt met bekroonde projecten zoals het wooncomplex Cruquius in Amsterdam, Le Medi in Rotterdam en de transformatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken tot universiteit en woningen in Den Haag. Onlangs werd het project Mi Oso bekroond met de Nieuwbouwprijs van Amsterdam.

Wij zijn ervan overtuigd dat we door deze uitbreiding van de directie met nog meer inzet en passie samen met u mooie projecten kunnen realiseren.

Met vertrouwen zien we de toekomst tegemoet.

Jeroen Geurst
Rens Schulze
Frans Bochanen
Petra Sejkorová